kort inlägg..

Tjingaling, ska snart ringa upp melina och planera lite inför helgens planer. Men innan hon ringer måste jag packa min gym väska för ska möta selda om 20 minuter uppe i centrum och gymma:D


17 åringen




Idag fyller den sötaste ablanen år, GRATTIS SNYGGING;*


Plus och Träning

Efter en ganska soft dag blir det att ta sig upp till centrum för att köra 2 timmars pass!


sverige sverige

Fyfan vilket väder det är ute, usch rena snö stormen!!
Sitter iaf hemma hos mig med Melina, vi disskuterar om hur vi ska göra med sommar jobben så att vi får samma period och att det passar pappa och dem. Inget är säkert ännu men det verkar som om det blir en månads resa till Turkiet med snyggo Melina och min underbara familj :)
Jag ska snart upp till gymmet med mamma, om ni inte vet det så har jag börjat gymma på plus och träning det är super bra att träna dära, det är frächa och nya.

Testar en gång till

Har för mycket att göra på fritiden, sen när jag är hemma är det bara facebook/plugg och sängen. Men ska förska ta tag i det här med bloggande, det var ett bra tag sen och har nästan saknat det. Ingen aning om vart jag ska börja men tänker bara berätta om dagen och sånt skit. Pallar inte skriva allt som har hänt på de sistonde tar för långt tid. Dagen har jag spenderat i skolan det var en lång spralig dag, alla var på humör och lärarna var också glada. Har precis haft matte prov och väntar på att få tbx de så jag får se hur det gick. Men vet iaf att jag ska göra en omprov har iaf känslan. Om ni inte vet går jag på samhälls programet ett ganska likt grundskolan kan man säga nästan alla ämnen som fanns där får du läsa på gymnasiet också. Ar rätt nöjd met mitt gymnasie val, iaf just nu när jag bara läser samhälle får se hur det går när jag har valt linje som då blir samsam. Jo just för att jag gillar människor och kan komunicera med dem mycket bra, så är en av mina drömmar att bli psykolog. Eller min andra dröm är att bli skådespelare, eller rättare sagt komiker. Haha ja det är så att jag är en glad och jäkla rolig människa, och har hört många säga att jag spelar bra också och att ajg kanske borde testa min talang. Nej emn vi får se hur det blir med mina framtids planer. Gott pratat om det ska jag slänga upp en färsk ny bild på mig så ni vet hur jag ligger till också.