OJJ

MIIKKKISSS E KÄÄÄR I G.. HAHAHAHAHHAAH NAAAWH PUTTE GUMMAN

mikkis is hOt

Tjenaaah,-)
Sitter här hos mikkis, hon fixar min säng och leker cp..  eller nej hon kan inte leka något hon redan är men iaf.
Vi ska snart åka till stan och träffa rasmus och linus som vi träffade från grönan 09, det kommer bli skoj blir nog att dra på bio sen åka hem till linus, rätt schyssta grabbar faktist med en jävligt bra humör like us;)
Men kvällen kommer vi iaf vara uppe i stan, jaja jag har inte alls så mycket mer att berätta, vi ska väll börja fixa oss sen blir det att ta tåget upp till stan. Ni får väll ha en jävligt bra fredagskväll, pussar:)

friday;-)

Äntlignen klar med min lilla packning som jag ska ha med mig, tog med mig massor med onödiga kläder som vanligt och massa annat oanvändbart, hah menmen.
Ännu en vecka har gått och det är redan fredag? och sen har vi sportlov i en vecka:O Själv tycker jag attd et går jätte snabbt dessa veckor, känns toppen att närama sig sommaren, men ändå lite rusligt att mjah ni evt sluta skolan och nästan komma bort från vännerna.  Nej ska intye deppa fan, det är fredag jag ska åka upp till mamma kompisar och säga adjö till mamma och pappa dem åker till gävle, och  sen ska jag fara iväääg:d
Veckan kommer vara toppen asså, påfr,lör,sön lovelove!  sen på måndagen så är det dags att åka skidor, ahah åker då upp till kungsbergen emd sötaste ungarne och ´försöker´ åka skidor och självklart kolla in snyggaste o sööötaste snowboard killarna! ahhaha loveiT;-)
Men  nu ska jag fixa lite saker sen  gå till bussen och möta agge:)  lovelove <3

bbBrrrh..

Sötaste!
Vet jag har knappt kunnat bloggat p.g.a  blogg.se är helt borta. Funkade inte att lägga ut ett inlägg, som jag hade skrivit i ungefär 10 min, den var alltså lång så jag vart sur och sket i att blogga. förlåt.
Dagarna börjar gå väldigt snabbt känns det som, men det är bra men ändå inte allt bara flyger iväg som en lätt fjäder. Det är snart soprtlov och det känns mycket skönt ska cverkligen vila ut mig då, plugga,träna och umgås med älskade vännerna, har inte så stora planer inför lovet bara attd et blir kungsbärget med gården och inte så mycket mer, emnd et kmmer väll närmare dagarna. På fredagen stannar jag hos mikkis, mamma och pappa åker till gävle så jag får bo hos mikkis i 3 dagar ungefär, det kommer blit sjukt kul, men det är inte bara skojskull ska plugga mycket också, iaf försöka:D 
Dagen var kort, men ändå lång på ntt sätt kändes det lite rög mot slutet av skolan, vädret är helt kass, tror att vi kmr dö genom att frysaihjäl.. Nej jag skoja men man kan jue tro det? det är jätte kallt, 23- gr vard et imorse när jag gick ut och då är det KALLT. Fick inte upp ytterdörren så dt kom 2 gubbar o hjölpte till dörren hade också frysitfast antagligen då. Men jah, haninge med mikkis sen eller nu sitter jag här med no boken framför mig och bara pluggar, fast jag inte fattar någonting men ändå.. :)
Men mina sötaste ungar, jag  måste plugga nu och sen ta och lägga mig, ha en trevlig kväll pussar:) <3


  ALICIA KEYS Doesn't Mean Anything <3

?:s

Skriver nu GODNATT, tror inte attd et blir något mer bloggande för ikväll. Hoppas ni har en trevlig kväll. PUSS 


 TIMOCIN????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PAPPAS SON:S NEJNJE.. ????????????????


LOVE IN THE AIR

     SEVIYORUMMM SENI!

fuck vädret..

Det är svin kallt inne och ute, det är också fel på tågen som kommer 30 minuter senare än vad dem ska kolla. Och allt fel är jue vädret som är så dåligt.. whatever
Dagen har vart mycke lung, började med att jag mötte uppe li vid konusum och vi gick in till Thorsan och satt o fika en lång stund med massor av snack som vi bara råkade babla ut. Det var kul iaf, senare  vartd et att dra hem o plugga kanske inet så jätte roligt men det var okej. Minuset av dagen var självklart vädret, mikkis skulle komma men nepp tåget var inställt så det sket sig, buuhh
Måndagen måste jag lämna in min lilla lapp som miriam ska få för att jag ska kunna åka till kungsbergen för skidor wiiie! ooh snart är det också höstlov, jag bara längtar och nästan bölar av lycka.  Har fett tråkigt, ska se på någon krigsfilm nu, like ;-)

 EN FETT GAMMAL BILD :) MISS..

Have a NICE NIGHT BEUTY;-)

 
 Dags för att sätta på en film och chilla med fula syrran dåe, men ni får också ha en mysig/rolig fredagskväll. PUSS

  BIG LOVE FROM US ;-)

blogg is.. fun ?

Bajs på vädret.
Äckligt kallt är det här och för varje dag som går så blir det bara mer och mer snö:s  oouh imorse när jag vaknade vart jag helt chokerad när jag titta ut ur mitt fönster, överallt var täckt med snö och det blåste som in i tusan. Tur att jag åkte buss till skolan, det tar ungefär 2 min för mig att ta mig till bussen mend et var så kallt o så mycke snö så jag missade nästan fucking bussen.
Nog om vädret, jag har knappt bloggat på urlänge märker jag men har inet orkat, jag har haft tid o det men orken, usch usch. Är också redan skol trött soprtlovet kommer vara super sköööönt, ska verkligen vila ut mig mycke och bara sova o äta  *träna* menade jag.. 
Har inet gjort så mycket själv dagarna går snabbt när man har skoj och segt när man har tråkigt, så ärd et bara. Jag var i haninge idag och kolalde på lite kläder, fick inte med mig så homla mycket bara en svart kläning ocg mjo en shorta eller fan vad man än kallar dem. Åkte dit med E och S, dem shoppade lite också. P.G.A vädret så guppade tåget o vinglade jätte mycke och det var verkligen mycket förserdningar så vi fick sitta och vänta i 40 i Vh tills tåget kom in till station, tiden gick snabbt hade roligt i tåget sa massa konstiga saker och ahha ja skratta åt ingenting.. ? love <3
Är själv hemma nu skulle egentligen dra te mikky men jag orkade verkligen inte så det vart att hyra film och mysa, ni evt fredagsmys?;-) pussar

  Grejorna jag köpte:)  

     Vero Moda 199:-
Gina 199:- 

?

Hejsan alla söta;-)
Nej jag vet har inte bloggat på länge, men det är så att jag inte har haft tid. Har evrkligen mycket att göra nu under veckan, massor med prov och folk som fyller år, så jag hinner inte. Men skulle kolla upp en sak på datorn o jag hade lite tid över så tänkte jag att jag kan slänga in ett inlägg.
Ska iaf snart börja fixa mig inför skolan, fast jag inte alls orkar men vad kan man göra..
Men ni får ha det bra lovar att jag bloggar när jag kommer hem ;.) puss

fuckt up

Shiit, Blogg.se är jue helt BANG?;o  funkar bara ibland, och för att dt ska funka måste man klicka minst 5 gånger fram&tbx:S  fett jobbigt, jag svär.

Jag har iaf sätt klart på min film som jag hyrde, ´BITCH SLAP´ helt värdelös är filmen om ni frågar mig, uschusch förväntade att den skulle vara bättre men tyvär. Ska inte göra så mycke just nu, ska ta och dansa lite, är fett emd dans sugen dem senaste dagarna, ooufhh bara ryker om mig för att stå på en dansgolv och bara släppa loss, mmh längtar till frdagen,-)
Men sötnusar, imorgon är det som sagt chill dagen för mig o klassen dåe, ska efter dra te haninge emd selda som jags a så orkar inte berätta det igen, men jags ka ta och ringa elli nu och sen mikki, men ni får ha en trevlig kväll;- )   lycka till me dbloggen, fett knäpp:o



  HAHAHAH  döda mig, bild från kanske 2008:D  jäätte gammal iaf, puss:)

it´s hard,

Nationella proven gick iaf bra, trodde att det skulle vara svårare men det var inte då farligt.
Som ni vet var det svenska nationella prov idag för 9:orna och jag hoppas att alla får ett bra recultat.  Dagen var mycke nice idag, lugna och härliga lektioner i like it, efter skolan kom elli och mikkis till min skola och vi tog bussen till ösmo för att pumpa på lite. Men vart bara där i ungefär 30 min, kom fullt med folk och jaah vi palalde inte att va kvar. Men imorgon ska vi  pumpa så att det rycker om oss, 2 timmar på gym är perfekt.
Jag kommer iaf från cventrum nu har solat emd elli och fick en glansig ljusbrun färg som jag gillade, Imorgon är det mentors dag i skolan, jag ska påe möta uppe i komunen vettefan vad dte var för möte men iaf, sen så blird et att åka in till haninge för följning med selda, tandläkaren efter kanske mini shooping. Sen åker jag till gymnasiet för att träffa elli sen blire mmot gym, i like ,-)

 En vanlig dag med selda:)<3

trött, you konw

Mätt, muumsss det satt bra :)
Jag har inte mycke att blogga om nu, ska snart ta och sätta på Dirtydancing 2 och bara lägga mig i sängen, ni fattar;p Imorgon är det en helt vanlig tisdag, skolan först sen dra till ösmo för att gymma, känns så skönt att jag håller igång mitt lilla shema med vilka dagar jag ska gymma o de, och dem dagarna jag har gymmat nu känner jag att jag mår bra, jag blivit 2 cm smalre vid midjan och det är jag mycke stolt över. Men har inge mer att skriva, så godnatt på er sötaste;-)



Hjääärta låten:)

ni kommer aldrig fatta:p

Efter en mellan lång dag i skolan, passar gymmet perfekt.
Känner mig pigg och gld just nu, har duschat ska snart äta min underbara tonfisksalad.  Skolan var son vanlig, alltså helt ok. Nära vid min slut tid kom Mikaela och vi tog bussen ner till centrum för att hon skulle lägga in pengar till sitt konto. Men det var vist ntt fel så det blir imorgon ist, sen träffa vi elli och hoppa på bussen mot ösmo. Jaa, det pnsamaste av dagen var väll när jag skulle smsa ´A´ och när jag skrev smset med massor md hjärtan klev han på vid gymnasiumet. Jag vart helt röd och hörde bara elli mikkis och nello säga konstiga saker nr han gick förbi, men jag är inte kär.. det är jag inte eller jag gillar han inte heller.. Han är schysst och vill lixom bara snacka med han som vänner men det orkar jag inte förklara för tjejerna, hha tro mig har försökt mend em e helt hopplösa..
Annars har allt v art okej, plugget går bra, kanske förutom att vi har SVENSKA NATIONELLA imorgon och jag är så taggad..  NOT?  uuOf jag är spänd men hoppas attd et går bra det kommerd et säkert göra. Kolla nu ropar mammsen, ska ta och äta lite may nue, puss:)

 söta som godis:)

ring 112, för jag dör snart-.



HjÄlpHjÄlp!   det är 3 barndbilar precis utanför mig ochochoch  4 kiillar runt 30 års åldern har BARA  tjocktröjor på sig!   ssssssöta!

Tutte har träningsvärk.. dt gillar vi;)

AAAAAJh!  
Jag har fett ont i magen, nej är inte sjuk eller asså mår inte illa o det dt bara värker. Kanske beror på att jag har tränat så mycke.  Ja, det tror jag faktis jag och elli har tränat i en hel vecka nu 2 timmar varje dag, och vi tränar mest magen och ruuuumpaan. Och nu har vi det lilla resultatet, jag mår mycke bättre känner mig pigg och glad nästan hela tiden. Ochd et är jag mycke glad över!
Igår var jag seld D och mikkis och sofie nere på gården i nynäs, det var trevligt ryckte om attd t vra ´fest´ men dt vare jue direkt inte. Hade det iaf kul, mysigt och somdagt trevligt, jaa efter all detta är det dags att träna igen eller?
Möter elli i tåget och vi drar nog till ösmo gym, och tar bort all de godis jag åt , (a) Senare på kvällen har jag inte så mycke planer får gäster ikväll iaf, sen kanske jag drar ut och mjaah träffa några vänner eller så blir det en mymmys hemma kväll framför tv, kan behövas..
Men jag pallar inte skriva så mkt mer, vil tacka min cp syrra för min nya header, tacktack.
Men nu ska jag ta och fiza ntt att dricka, himm.. kanske ny pressad juice mumsss!



ny design

hihi hoppas du blev nöjd :$ / www.paulinaochzoe.blogg.se

aajh mina beeeen!

Fett med TRÄNINGSVÄRK jag har!:-(
Jag ligger i sängen och typ ´leker´ halv död, har som sagt ont i benen och magen, och det är ju bra men ändå inte.. ?:D Har iaf köpt gumkort nue fan, ochd et är bara så skönt ska ni veta. Drar dit med elli och hennes killkolpisar och vi har det jätte kul tsm, snackar och tränar skrattar och svettas, ja ni fattar. Jga har inte alls haft ork att sätta på datorn och blogga har liksom bara pluggat och tränat o ätit:p haha. Imorgon har vi prov, matte ekvationer och jag är full laddad känns det som, får hoppas att det går bra, annars så har dagarna vart lungna och härliga.

= tutte like it;-)

aajth;)

Tjuulan;-D 

Har precis käkat lite tårta som mamma har gjort, den var helt okej smakde lite för mycke blåbär:O ahhaa men man kunde äta den, och det är väll huvudsaken(:  Dagen i skolan var kort och lung, lektionerna var sköna och läraren var trötta. Efter skolan drog jag till ica för att lämna en film, medans jag var där hyrde jag en film oxå, ´nto the blue 2´  heter filmen, 1:an var suvären hoppas att denna film är lika bra, omöjligt men  hoppas iaf att den är se värld. Sen var jag så lat av mig själv ock bad pappa hämta mig, tågen var sena och jag pallade inte gå hem, så pappsen och hämta mig. sött av honom.
Sen vid 16:00 kom mikkis, huhuu vi frog och stoooor shopa, iaf hon o-m-g säger jag bara en big full påse med full av kläder, hahh det var jue inte så dyrt heller så det var ju bra:D  Jaaah sen lodeade vi runt ute i centrum, haha ringde några vänner som vi hade träffat under sommar lovet, ahha det va kul att prata med dem.  Sen såe drog Mikkis o jag drog nå också hem, jaa.. nu sitter jag här mamma fixar hennes nya dator och jag har precis pluggat klart mstte, ska snart ta ochs e på filmmmm<3 puss
   loveh(: <3