K

Jag har knappt tid att blogga lr att sitta vid datorn, men nu ner jag har det so brukar jag för dt mesta va inne po Facebook. Men tenkte bara seja att det e 2 veckor o 3 dagar kvar te vi oket tbx te Sverige och det kenns roligt men endo lite trokigt. Skit samma nu, ja vi ska oka te semester te en grekisk ö och va der i 5 dagar sen blır det att oka te Side och svarta havet ooh jag lengtar vill bli brunare :P mEN nu ska vi ut o keka lunch sen blir det bio med mamma och syrran. Imorgon blir det match GALATASARAY O NTT TURKİSK LAG SOM JAG SKA GO O SE PO GLAAD.



senaste

e Som sgt i Turkiet med familjen, jag har inte so mke att beretta just nu men saknar alla mina skojiga venner framför allt de nermaste o dem vet vilka de sjelva e. Miss U all





 sister and turk


miss u STORT

Mikkis jag saknar dig enormt mke.   snella skriv int sonna longa fina texter vill inte böla framför kusinerna igen. Love U   
 

need you now

hej hjärtat mikkis hära, jag vet att vi strulat till det som fan nu den sista tiden, tjafsat bråkat anklagat varandra hit och dit ett rent helvete har det vart. Vad hände med det vi hade igentligen? allt skojj alla underbara minnen alla kill problem alla partajer som spårar ut. Jag saknar faktist dig, den du va en gång i tiden då jag träffa dig ärlig schysst min bästavän helt enkelt. Jag vet att alla förendras med tiden men vi är så lika du och jag, med allt insida utsida rubbet liksom. Jag vet att en jävla text inte kan förendra hurvi har det just nu men det kan va en bra början. Nu är du ju i turkiet och livet leker på för mig hemma i sverige men visst jag saknar dig jag tänker på dig hela tiden fast jag kanske inte tar upp det hela tiden men jag saknar saknar saknar dig verklige jätte mycket. Jag talade om allt för dig presic allt och jag vill fortfarande ha den vännen som kan stötta mig i allt och lyssna.
Du va speciell inte som dom andra liksom som om de tva ödet som betsämmde att jag skulle träffa dej, haha kanske låter lite skummt men så äre liskom bara. Åh nu kommer tårarna ner för kinden, jag kan verkligen inte bråka länge med dig du är mitt allt tugce!
Visst vi har små bråkat men det här måste va helvetet!
Saker har vart jobbiga för både dig och mig men jag vill att du ska veta att jag älskar dig och kommer inte lämna dig.  Jag följer mitt hjärta och struntar i vad alla tycker om hur det är nu, vi klarar det hära tillsammans vi måste bara börja lita på varandra börja om på nytt skapa tya minnen för det är vad jag vill, vad vill du?
Om du skulle lämna mig för allt som har hänt får jag ta den smällen för det jag gjort är inte okej men du måste förstå. Öven du kan få en liten kaxig sak som mig att falla ut i gråt..
Jag minns första gången som jag såg dig, det kllicka liksom ska vi bara slänga bort det dära oxå?
nej usch jag klarar inte av att skriva mera. Men tugce? jag älskar dig vad som än händer så kommer lillasyster mikaela ALDRIG ändra på dom tre orden aldrig..

Vanlig fredag kväll på gåren.


Mongolider på sommar jobbet "mixen".


Ute livet i centrum.


Snygg bilderna vi alltid tog höhö.


Helg jobbet uppe på "lydia".


Toaletten efter vi solat solarium 24/7.


Orden som står på din spegel i ditt rum, betyder otroligt.