söndagen;-)

la tutcii;-)
Godmorgone´s mina söta bloggläsare, har precis käkat frulle ska snart ta och fixa mig lite. Dagen kommer va lung, har pluggat klart lite matte, och har vart ute och gått i 1 timme o precis 23 min, och nu ska jag fixa mej och gå ut tilld e härliga vinter vädret. Ska gå och möta elli ochs elda tror jag, nynäs är dött, dt vet jue alla men har verkligen ingen lust att åka upp till stan heller-_-    Så vi kmmer väll ta o vandra runt lite eller mjo vi hattar på ntt skojs:-)
   Skola är det imorgon, kul,kul alltså skolan är jue inte direkt tråkig:o inte vad jag tkr iaf,  längtar iaf te SO kommer jobba med andravärldskriget, som jag är FETT TAGGAD till. Så det kommer bli kul!
Ajah ska dra nu, puss;-)



godnatt

Kvällen är väldigt lung, tråkigt men ändå skönt.
Jag orkar inte vara uppe nån mer iaf, men skriver säkert mer imorgon, jo imotgon dagen ska jag väll plugga och sen kankse dra o gymma, efter blire väll att gå ut med nån kompis.
Men ni får ha en trevlig lördahs kväll:D   jag ska nog ta o krypa ner i kojs, godnatt <3

   hjÄrta bilden <3


:

no guy,no cry   yes i thinke i t´s true.

TRÅKIGT KAN DT VARA



NYNÄSHAMN;-D 




BLööööh!    Okej jag har det verkligen tråkligt nu:-o  Det finns jue lixon inget att göra heller.. ska nog ta ochs e på någon film igen, puss:D

godkvällens

Godkväll mina små monster:-D   
Det är en lung och chill lördagskväll, har hyrt film md syrran och lite godis o läsk. Ja sitter här och äter lite smått och pratar om vissa ´personliga´ saker. Hahha som man lixom kan behöva snacka md sina syskon.
Vi brukar oftas inte ha ja ni vt syskon kvällar eller vad man kallar det, men denna kväll vart dt visst en sådan kväll, och jag är absolut stolt  över dt o vi har haft kulll:)
Imorgon är dt söndag, oouf dags att börja plugga.. och det är inte så kul, jo ibland när man kan skiten mn inte annars, som tur så kan jag en del av matte provet som vi ska ha på torsdagen.
Har fan inte alls mer att skriva, ska nog ta och ringa mikkis om en stunde och se vad puttisen gör(: 

fake smajl



Buuuhu en väldigt gammal bild, kanske undet sportlovet ellt ntt, hihi en dag med mikkis vare iaf, kommer väldigt klart ihoå att vi spionera på henens rysska B-frend :d hahahah <3

varför? jo för jag är turk?:S

Varför finns regler? jo för attd em skall brytas, japp det är sant och idag så ska jag och mina bebisar bryta ut mot en läääskig regel. men vafaan lite action måste man ha i liver;-)


Tjuuuu bebiss! 
Kvällen igår va super nIce!  Var ute med familjen och åt först sen så drog jag te gården md mikkis, så träffa vi några italianare, huu en av dem va fett med snyggo ska jag säga;D sen så var mina bebisar där hanna sofiia o sony, vi hade dt kul körde singstar o allt, senare på kvällen hade jag cam med min lover boy:p DG ssöt som fan e han, hoppas att jag ska träffa han nu när jag åker i hope..   Är trött jo gick o la mig vid 06:00 p.g.a han, men snart blir jag nog pigg, hahah ska träffa ufoungarna idag ojjojj vad vi ska skratta o bööla tsm ikväll assåD: längtar ;) pussssss

U know

  

Behövs inga ord/meningar                                          

gammal;p



Huuhuu,  jaa vad ska jag säga? kollade in en massa gammla bilder, huu så kom denhära, jag skratta i minst 3 min:p men den e såå fin på oss, hihii jag ochs elda har alltid vart speciella, alltså hon kanske e den ända som jag kan vara mig 'själv' md, ochd et är jag tuusen gånger så glad över. , ska leta efter flera bilder nu puss:D

sååååsweet

Hahha1  Nej den är så söööt, alltså bilden påe selda, (2006) <333
 

a walk

Fredag är dt idag dåe, och det innebär att mysa med sina vänner och ha chill, iaf för mig:D Lördagar är dt pparty i stan, så ikväll ska jag ut med familjen och äta sen blire att träffa några vänner och mja ha dt chill:D
Skolan var lung idag, hade dt kul i skoan som vanligt, extra kul för att ahha dt hände lite grejer..
men annars så är det lungt, väntar på mamma vi ska ut och gå en sväng, sen blire en dusch o dra ut med family:d Mamma har beställt flygbiljeter till sig själv, hon och hennes kompis flyger till paris dem ska vara där i 9 dagar ungefär. Och hon har beställt flygbiljeter till Turkiet till oss, tror att vi åker den 28 juni,  och det bästa är att vi åker till turkiet ochs en till moskova om dt heter så? ska vara där i 7 dagar dåe.
Men orkar inte prata om ntt mer om resor,, uusch   har mycke annat att tänka på! Har fortfarande int gjort mitt gym val, o det är lite stress nu men ska nog fixa den på lördag.
Ska ta och sätta på mej lite tjocka kläder nu mamma väntar, puss:D




 ooups;) dags att ut o gåD:


what? 50 år:o happy;-)

Bäääbisar:-D   Imorgon fyller min älskade far år, jo han e gamm,al han nu, han fyller 50 år och oojjh vad jag och mamma ahr för planaer i nynäshamn kommer ni som bor här se på tidiningen vad som har hänt o skit,  men hyaa gratis pappa:-D PUSSSS!

kalltkallt



Det ät jätte kallt ute, oouf jag vågar knappt kolla ut genom fönstret för dt blir bara mer och mer snö för varje j*vla dag! Nej ska inet vara sur nu, men depp finns dt, Har precis hjälpt mamma med fixa hennes dator och ska strax ta och lägga mig. Är mycke trött men ändå inte,   konstigt, men imorgon är det vanlig skoldag engelska gloser och svensk ainlämning. Japp allt har jag tränat på och pluggat på massa andra onödiga saker.
Men imorgon ska jag till mikkis, hon ska spela f-boll med killarna haha hon och några till dåe, och hyaa mikkis drömkille ska också vara md sa hon så jag ska ta och spionera på honom och se om han är snygg:D
hah hon måste självklart ha en ren godkänelse från mig;p(skoja)
Annars så har den kalla vinter dagen vart helt normal, jo förutom att dt är värsta stormen ute och att vi var faktist på Mj konsär eller hya esteterna här ininäs hade organiserat, den va helt okej, sjöng bra hjorde dem men det va inget dansande o dt vart jag lite besviken över..
Men jag har inte så mycket mer atts kriva just nu skriver mer om jag kmmer på ntt:-D


allt går bra(;

HejHej! (:
Sitter i Gymnasiumet med selda och ´försöker plugga´  men bara för att hennes MTF käfft går i 180 så är det inte alls så lätt. Men jag är på väldigt bra humör idag, jo för att fick ett väldigt bra betyg i No provet som vi hade i måndags angående Genteknik. Det känndes jätte bra att jag klarade det e mycket stolt över mig själv så att när min NO lärare sa dt så började jag böla.. hahah
Har också haft ett SO prov idag som också gick väldigt bra, är säker på att jag har gjort bra av mig själv, och hoppas att jag får dt resultatet jag ahr förväntat mig. Annars var det en vanlig skol dag, jobbig men rolig, Men ska gå och sätta fart på mitt arbete nu så ni får ha dt gött;-)

NATTI

  GODNATT(:


S U M M E R 2 0 1 0 !



Jag vill ha sommar!
uuwh det är inte alls så långt kvar men ändå, det känndes jätte konstigt idag eller ikväll dåe i skolan på pluggstugan, då när jah herve selda ahmed och diana satt. Jo vi disskutera solan, alltså så snabbt dt har gtt, och attd et snart e bal o skit, heh herve o jag har redan börjat dansa walsen ellr vare heter men iaf jag vill ha sommar, men ändå efter sommaren kommer jag och alla ni andra 9:0r nu alltså börja på ntt nytt. Och ajg kommer komma bort från massor med vänner och kanske inte äns snacka md dem speciellt selda och elli o monia dåe.
ooh det här börjar bli läskigt..

huuh

Godkväll  bebys!:D
Har precis pluggat klart med So, och det gick bra har allt i minnet nu o jag hoppas attd em finns kvar där tills imorgon bitti. Annars har jag bara latat pluggat och ätit en sjukt god choklad från indien faktist, pappas kompisa hade md den o den va jätte god mycke godare än marabu:D hhha
Imorgon ska jag o bebisen dra upp till gymnasiumet efter skolan dåe, då är det kvälls skola där uppe o jag måste dra dit för att plugga och ska träffa Elli.
Helt ärligt har jag inget att skriva :o
jo jag e kär i en turk, japp ni hörde? En Turk,  men vettefan hure kmr gå till haha bara vänner inge vidare.

Hippie Ahmed o selda (: puss gonatt;)




hej:D ?

Tjenaah:-)

Har precis pluggat inför provet imorgon, fattar fortfarande inget om islam o de.. men ska inte tänka negativt det kommer säkert gå bra!:D Dagen var iaf skoj va hos tandläkaren , som jag verkligen hatar, allat förutom tandläkare men var tvungen fick iaf 30 min sovmorgon(a)  Jag har inte alls så mycke att skriva om dagen, den var nice och skojig imorgon har vi prov så jag måste ta och plugga lite till men skriver ett inlägg innan jag går och lägger mig:D Puss

  H
HAHA!   Hjärta bilden asså. Tog bilden idag under idrotten som sööög! 

Come back;)



Chachaa:-D Nej emn ajgs ka ta och lägga mig nu, ha dt gött bebissar:)

a thing.. ?

Tjuuh sötaste!:-D
Jag har int bloggat på ett jävligt bra tag sen, jo jag vt men  jag har faktist inte orkat om jag ska vara ärlig:-o
Vi har haft så mycke att göra här hemma, konstigt äre väll p.g.a vi har ett sånt litet hus och så mycke att göra, haha. Vi har också haft mycket md läxor, prov och inlämningar som vi inte gillart, men dt finns inte så mycke jag eller nån av vännerna kan göra om en lärare ger dig läxa så måste du göra den så e dt bra. Men nu vet ajg inet vad ajg babbbblar om:s Iaf har vi haft prov på NO! hahah om ni undrar hure gick så kan jag väll säga att dt inet var på topp emn inte sämst heller, alltså mellan kanske får ett G eller G+, hatar No har aldrig fattat dy heller så dte  ju lungt. Men så har vi prov på so på onsdagen, jaa jag älskar SO men fattar inget om islam, asså ooh palestina e dt ett land eller nån kung? WTF? fattar inget om jag ska vara ärlig, emn iaf har jag pluggat ikväll i kanske 1 timme bör nog räcka, och så imorgon ska jag o selda vara kvar på pluggstugan så det lär väll att gå bra. Annars så känner ajg mig helt ny, har ftt nya regler här hemma som bara ääger, och hya allt är BÄST just nu ska ni veta :D Helgen var ajg o shoppa md selda o frida,  handla lite grejor och sen på lördagen var jag md mamma o vi hade dt såå underbart tsm, vi handla o gick på spa behandling oowh llovelllove!
Sen under kvällen kom beiiisen mikkis vi va hos mig och titta på nån spooky film den va bra o hyaa som vanligt, eller vaa nej jag drev  hon somnade inte som vanligt, ahha hon brukar alltid somna innan filmen var slut emn inte den här gången, ahha filmen var för späänande:D

mikaela sjöluund hära !

Eftersom tutte är så seg på att blogga så äre världens snyggaste bästaste mikkis som sitter hära nu.
Fast hon sitter brevid mej thihi ellr hon städar som hon alltid gör kanske borde satsa på att bli städare?
haha nejnej, men nej nu ska inte hon få förstöra för mej och min kväll så rundar av nu pusspuss mikaela



Och en snyggish bild på mej haha!

..

BLI INTE SUUR! <3

yes i say that

Hejsan på er:-)
Jag vill be om en stoooor förlåtelse för att jag inte har bloggat! Förlåt men jag hade verkligen ingen tid och var upptagen emd vännerna o mycke läxor kvar att göra. Men jag ska skärpa mig, jag lovar:)
Jag har iaf tagit dt chill under helgen, va med selda och elli lite ananrs så har jag vart hemma o haft gäster och pluggat. Ibland så äre ändå lite bra att ta dt chill:p haha
Mamma har iaf köpt en mellan stor choklad fontän hem, mmmh owh, mumms säger jag bara dt e fett gott!
Iaf, men jag ska idag ut och prommenera:p hhaa inte direkt min grej men känner mig helt död i kroppen efter att ha haft cam med en vän till 08:00 på morgonen, buuh never agen!
Men jag ska iaf ta och titta på film md mamma o pappa nu sen blire att ringa mikkis! cp kurd har inte snackat med henne påå länge vill absolut inte att hon ska va sur, nejnej. Pusss<3 frends means more than u´r can imagine..

cama med dig är också kul ssöth:D

    

Elli= Tugce jag ber dig bror smajla inte!

´Kom och köp comviqkompis lalah.. ´

Tjenaaah:-D,
 har precis fixat mammas dator, ska snart starta igång camen har lovat föör många så jag måste cama ikväll. Sötaste elli kommer också joina oss med bebis selda när deras gäst har åkt hem. Så jag ska väll börja fixa mig lite för cam kvällen. Jo emn annars så har dt vart en vild & lung dag i skolan och ute i centrum. Skulle haft vart en ren kause ( eller hure stavas) om dagen var lung o kort, nejnej inga lunga dagar kör vi md här inte. Hahhha Jag va uaf ute med bruden selda efter skolan vi va ute i svandammen o åkte skridskor uten skridskor:p på isen då, ahha ahmed var me dooh han har blivit så guulig o för varenda dag blir han mer bögigare. Jo dt märkte vi idag när jag råka kolla upp på honom när vi hade sv lektion när han satt och fila sina naglar...
Joo vad kan man säga? hoppas att han hittar en bra partner:P
Men annars så vere jätte kul o träffa alla vännerna igen, mmh
Jag var iag ute ikväll en stunmd med elli o selda vi var på TH, mycket mysigt satt o chilla och snackade om massor med saker som jag bara hande längtat att snacka om  md henne.  SEn vid 18:00 kom catten kattie med sinBoyfrend, vi satt o snacka lite men sen avrt dt vilt ska jkag säga, ahha vi hade såå tråkigt o börja sjunga som fattiga barn ahha  ´´kom o köp comviqkompis lalala..´ ahha och mykt mer:) 
Sen så kom melina men så droga lla o jag var tvungen att gå hem så jag o mellis gick runt lite sen så drog bebisen hem:) Men ioaf sitetr jag här nu o bloggar... ahah ska inte skriva så myckt mer ska dra och köpa comviq o sen ringa bebisen i turkiet(A9 ahhah Pussssss

 

´
jjjust forget it;-)

go up and meet ellicandy,-)


Hej sötaste!:-)
Ska strax upp till centruf för att träffa elli o selda, saknar elli har int träffat henne på ett bra tag. Och ja selda såg jag ifah för förata gången på 3 veckor, vi ska nog dra upp till Torshan o bara chilla?  och självklart ska jag berätta mmmycke saker som jag måste dela md mig till dem. Hihi..
17:00 ska jag iaf träffa dom, så hyaa men så länge ska jag fixa ruumet som ser ut som nått jag inte vt vad:o buuh hatar att städa rummet juuh:/ men int man kan göra åt dt? dt va ju 10 år sen mamma o pappa städa mitt rum o dt e en nackdel tycker ajg av att va (stor) ahha
mEN SKIT SAMMA. Idag så var vi i nynäsgård, vi åkte pulka:P ahaha dt va kulkul jag o selda vi fjantade ner oss som vanligt, men dt va kel faktist lite aktiviteter kan väll inte va så illa ibland;-) Fick också se bebisarna melina agge och monia ooh har saknat dem mmycke också! Hahah occh jonte o alex ofc dem e juh söta allihooopa:D
Min lilla dag slutade väll md att grillning ute på nickta, själv tycker jag att dt e fett boring att grilla ute nu när dt e snö ute. men dt e juh vad jag tycker;-)
Men men jag ska ta och börja klä på mig lite smått, Men ha dt bra så länge bebisar,-)



tbx;-)

Heeej!:-D
Äntligen är jag hemma i Sverige igen, och vad kan man säga dt känns väll sådär?..
Det e jätte kallt o brrrh... man fryser jue ihjäl här, men dt känn ändå bra att vara hemma:)
Jag kom hem igår kväll, va hemma vid 8 ungefär o jag va bada döds trött, så förlåt mig om jag int ringde er igår mina kära vänner.  Om´jag ska vara ärlig så skulle jag hellre vatrt kvar i TUrkiet, dt va så kul o så mysigt där, dt va varmt o jätte roligt. men men dt e bara 4 månader kvar tills jag åker upp dit igen, nu när man e här i sverige så måste jag glömma mina vackra o sköna dagar i turkiet o börja koncentrera mig på skolan eller hur?
Snart äre dags för att välja ett linje och dt e ju viktigt? iaf för mig, måste välja en framtid:P haha dt lät vuxet men dt e jue så. är mellan 2 val vet inte vad jag ska välja men md hjälp av tankarna jag har i huvet så kommer dt säkert gå bra:) Imorgon så ska jag till skolan, och då ska vi visst åka pulcka:P ahha joo dt e välll kul, bananbacken vid 9, dt kommer bli kul lite främande kommer jag känna miog men väner mig självklart efter några ´selcuk skämt;-)´  Men jaa...  Jag vill också tacka selda o mikkis för att dem har bloggat på min blogg medan jag var borta, tack så jätte mycke mina sötaste vänner:)
OOwh jag måste också träffa Elli, har sååå mycke att berätta för henne, ni vt turksituationer som hon fattar:P ahhah nyåren o bursa o oooowh mycke mer!   Men nu ska jag ut md min kära mamma o handla, vi renoverar huset om ni int viste dt så dt e jätte rörigt här hemma just nu. Så vi ska upp o handla lite mat o hälsa på hennes kompis, puss
 
  llloveloove llove!<2

två dagar kvar

Snart så är det hem resa igen för dej och jag längtar som en dåre förfan! det känns som du vart borta i ett år så långsat har tiden gått. Så nu hoppas jag att jag får ett pris för att jag bloggat så mycket haha ne jag driver men jag tycker det är oschysst stil av selda som oxå skulle blogga som inte gör det? nu finns det inget att skylla på eftersom du har tid med både det ena och det sndra tex blogga på din egen  blogg? tillochmed jag hinner kolla : http://muulls.blogg.se .
Men som sagt så har jag saknat dej jätte mcyket och finns så mkt att säga haha som att det börjat ett par tvillingar på min skola dock går dom i åttan men asså haha jag säger inget mera om det i denna blogg för jag vet att det kan hända att nån från min skola kan läsa detta och då kan det bli pinit haha men och så klart vill jag höra vad du gjort i turkiet förutom att blivit brun så avundsjuk jag är vill oxå var en brun töss hahah!
men jag får väl hoppa in i solariet men inte i nynäshamn för dära suger det häst rumpa! hah apå tal om häst så red jag ymer i söndags och gud du skulle sätt det gick riktigt bra förutom att han försökte slänga av mig och bocka och stegra halft men jag höll mig kvar på ryggen du får ta och förlja med någon dag.
men nu ska jag ringa omar tror jag pusspuss jag saknar dig bästavän / din mikaela





hah här har du en bild på din älskade philip och även en sjukt bra låt !

<33333333333333333333

JAG MEGA SAKNAR DIG TURKEN! /din mikaela

:)

Halloj, Tugc her..
lfbetet e ınt direkt samma som Sveriges her ı Turkıet so nı for nöja er md mitt skrivande:)
Jag ahr dt jette bra her nere, oker tıll Bursa ıdag md bıl kommer hem ımorgon kvell, do ska vı fira pappas kompıs, ska oka ut med   boten och ja h kul..
Nyor va best kommer beretta allt ner jkag kommer hem tjejer o kıllar. Men jag har ınte so mycke mer o skrıva ska go me sımay o ete lunch sen kommer hennes store syrra md bılen o hemtar oss. do blıre mot BURSA.
Mıkkıs mın LOVLY ven saknar dıg grooooovt mycke ses snart loe love love you:=
Selda ockso tack för alla era fına texcter men komr ınte kunna va ınne po face eller blogg tılls jag kommer hem sötaste. men nı for ha dt best love you:) <3

.



Jag saknar dig storesyster!

ni kanske inte visste hur det gick till?

Ni som kanske inte vet hur det gick till när jag träffa tugce ska få höra nu hur det hela gick till lyssna..

För över ett år sen när man hängde på hemsidan playahead.se så började jag snacka med en tjej från nynäs som hette zeynep och som jag inte visste då va tugces lilla syrra och vi började ha press om varadnra och sånt och alla rtodde jag hade press om mej själv för folkt tycker vi är lika men aja sen så snackade vi jätte mycket och sen bestämmde vi oss för att träffas hemma hos henne så jag åkte till nynäs och gick hem till henne och pressentera mej för hennes päron och ut genom zeyneps dörr så kommer tugce som jag då ionte visste vem det var och wow vilken chock jag fick? för där kommer hon och selda med blå fotbolls shorts och en stor tröja med svea mössa och fult med bruncreme i hela fejjan och kattsträck i ansikten? liksom ojj då tänkte jag men sen blev det stress för zeynep skulle på fotbolls träning så åkte med dom och där träffade jag massa små WB fjortisar haha men även en gammal vän. Sen så drog vi hem igen och umgicks och sånt.
Efter några månader så hade inte vi sncakat på länge och den 12/2 hade vi fotbolls träning innomhus i halle och alla ba öh vilka äre som sitter där uppe på läktaren så jag tog min boll och kollade och där satt Selda Monia Zeynep och Tugce haha och vi börja snacka och där klickade det till och sen dess hare väl vart vi gumman, dom började i mitt lag det va på den tiden monia mikaela och tugce va ett liksom..
haha dom började gå med mej hem och vi la oss på vägarna och tog kort och dom visade deras klass kamart William som jag då typ gillade HAHAHA!
och sen så börja vi vara ocg liksom hela tiden vare vi och hela sommar 2009 umgick vi varenda dag och jag lovar er folket varenda dag va deet!
och så började väl hela alltet om jag inte minns fel? men en äre inte slut nejnej vi ska utomlands tillsammans och vira två års dag tillsammans och mycket mycket mera eller hur gumman?
haha så mycket som vi höll på i sommras med Isak Ilja pumba Danile och helvete vad höll vi på med igentligen? haha och på wakeboard SM när vår borother chricke skulle tävla och vi drog ner där och kollade på snyggingen jeramia HAHAHAHAHAHAH omg vi va ett par riktiga killjagare skäms lite nästan fast endå inte ;)
men nu vet alla hur det gick till och har ni frågor så finns jag mest på min blogg : htpp://muulls.blogg.se
men nu ska jag kolla film ha det bra allihoppa och snart är min turk hemma puuuss / din mikaela




Ni får även en knäpp bild på mig puss


so long, came home

Nu sitter jag hemma och har piss tråkigt vanade skit sent runt tio över ett och då va ju typ hela dagen förstörd ?
Jag tänkte åka till stan och kolla runt och sånt men pallade verklgen inte, och tänkte jag gå över till erik och alex men eftersom alle esur då vill jag inte. Men jag tror filla kommer till mej snart och då får jag väl ta och hitta på mkt roligt, dock vill jag inte vara ute för det är 12 minus gradet ute! skojja inte om att det är kallt haha tuugce har väl 30 plus grader i turkiet. Juste igår satt vi och snacka om att inte fira julafton i år för det börjar bli tjataigt så tutte jag har tänkt så hära om ni åker till turkiet i vinter åker jag nog meed mer men om filla skaffar pengar så tänkte jag om du filla jag och mamma ska åka till filepinerna? visst det blir rätts så dyrt men det blir roligt om vi åker allihoppa? plus du som aldrig vart dära kanske hittar nån snygging hahaha!
men vi kan ju snacka mera om det när du kommer hem! jag sitter och räknar ner dagar tills du kommer och det börjar verkligen närma sej. Det känns nästan som om du va död haha asså att jag inte har hört av dej på länge och att jag sitter och skriver på din blogg eftersom selda verkar ha dött för hon har inte skrivit på ett tag XD
men nej nu ska jag fixa till mej lite gran så skriver jag mera senare pusspuss / din mikaela
kolla min blogg (
http://muulls.blogg.se )



haha kommer du ihåg den kvällen? uschusch vad jag ångrar allt ! x) <3333333

skratta det är okej



HaHAHA ett gått skratt förlänger livet? kolla min bild så är du odödlig.
thii jag hitta denna bild där jag satt och kolla genom bilderna så jag la upp den hära så om ni vart lika ledsen som jag vart nu så kolla min mej haha pusspuss jag saknar dig tugce men snart är du hemma!

miss you

åh nu har det gått veckor utan att jag har snackat med dej och hört din röst!
jag trodde jag skulle ta detta med en nypa luft men fuck heller jag saknar dej bästavän groft mycket.
men idag så brast hela skiten jag satt med mina kompisar på musköten då jag börjar stor bråka med en av dem och jag fattade inte varför så det blev bara jag och filla kvar som satt dära och jag börja tänka på vad som nyss hade hänt? när du kommer hem ska jag berätta lite mera om vem denna person är men i allafall så började jag lyssna på musik och börja tänka på dej och pang sa det och jag börja gråta det rann som fasiken och jag vetefan vad som hände jag fick flipp och börja ringa dej tll turkiet och det gick inte så jag ringde din syster och inte heller det gick så det börja komma ner tårar och filla ba vad äre är du ledsen? vet du vad mitt svar va? jo : ja jag saknar min bästavän jag kommer inte klara detta mera och uscg det va verkligen hemskt det blev liksom saknad blandat med allt som hade hänt med Mr X.
Men efter ett tag lungna allt ner sej, nu sttter jag här hemma och har presic fixat klart mitt rum du ska se det är jätte fint allt som saknas nu är mitt nya golv och tapeter jag längtar! men nej nu ska jag skriva lite gran i min egen blogg och sen sova pusspuss /mikaela




thihi bilden, den ger mej minnen och känslor att snurra..