upptagen på HÖG

Som ni märker så börjar bloggandet sjunka, jo jag vet men jag pallar inte sitta hemma vid datorn och blogga varje dag. Sen på kvällen när jag e hemma sitter jag framför datorn men ajg tittar på nedladdade bra filmerm så jag har knappt tid plus att jag har sommarskolan och brudarna väntar nere på nicksta fulltupp. Har inte så myckte kvar på sommarskolan, ett lotet område som ajg måste fixa klart sen e jag godkänn i matte, wwieh:D
Jo midsommar var det ju i fredags, jag och kompisar åkte ut med båten till berarön och firade vår lilla midsommar där, det var helt okej myigt med brasa o musiken var på högnivÅ. Det var lite knasigheter mot kvällen, men orkar int ta upp det nu för det var inte alls kul.. Men annars så har det vart toppen. Jag har också vart och hämtat mina kläder hos mammas sömnerska som hon har sytt och gjort dem fina till resan på lördag. Ni som inte direkt vet så flyger ajg till Turkiet på lördag, kommer stanna där i ungefär 7 veckor. Längtar, men ändå inte så taggad längre nu när vännerna  har snackat om deras sommar planer o de. Men biljetten är redan hemskickad så kan net ändra det och om jag säger till pappa att ajg inet vill åka så e jag rädd för att ahn ska få en hjärtinfark o typ dö..  Njnej  det kommer bli så kul, vafan kommer ju träffa min älskade syrra och bästa mamma plus massor med vänner och släktingar. Annars ska jag fan ta och dra till emlina snart hon ska fixa mitt hår sen blir det ut i de härliga vädret o ha skoj:) Pussar

 tRÖJAN ÄR KÖPT IDAG, GILLA;)


fräääääääänt


jag vet itne vad det är för bilder ni har tagit med min kamera i växjö men det jag vet är att du e piss söt på denna bild så den fåre bli, skulle bara tacka och buga för att du fixat allt tills i morrn as bra tugce höhöh brist på liv kallas detta :ppppp haha nej nu ska jag ge mej allt från mikkis pusshej


like a party queen;-)


Glada folket, en bild på oss när vi hade börjat med dans uppvärmingen, crazyyyyy*<3

fin middag med fint folk!

Tjataj!
Nu eller snart ska  pappa ringa och beställa hopp till mig, ahha fyfan vad kul det kommer bli.  Kväleln kommer ajg vara hos en kompis en liten stund, det blir att vi äter mat tror jag och umgås tillsammans med  några 9:or från gröndalskolan tror jag. Ska möta melina vid tåget om CA 2 timmar vid nynäsgård, sen möter vi selda också och vi drar till vår lilla vän tillsammans. Jag hr inte als så mycket mer att skriva. Får het enkelt blogga när jag är hemma igen, alltså senare ikväll;-)

  u know taht allreadyyy


S U M M E R O F 2 0 1 0 !

Sommar lovet har börjat, och grundskolan har jag slutat nu då. Vet inte omjag är glad eller ledsen? Jag är ledsen för att jag kommer sakna min underbara klass jätte mycket, men ändå så känns der som om nynäshamn är litet man ser folket här och där, och många kommer ändå gå i nynäsgymnasium. Så jag säger bara ha en jävligt bra forsättning och lycka till, och njuuut av sommarlovet!

Jo redan på avslutnings dagen i torsdags hände det ntt jävligt kul! Jo vännerna och jag var nere på niksta festen som organiseras för att 9:orna slutar skolan och att hälsa sommaren hej med mycket skratt och dans. Efter jag hade dansar bland skummen och skrattat för got skulle jag hem, men då ringer miriam mig och undrar vart jag var. När jag sa att jag var vid niksta baken sa hon att jag skulle springa ner för att jag hade vunnit ntt pris, aohp det vart väll att kuta ner till uppropningen av priser. HAHHA! Jo när jag är väl där nere med melina och marcus hör jag mitt namn ropas av en kille och att dem säger att jag har vunnit SCAD diving, hade ingen aningom vad dte var, så visst dte lät ju kul occkså. Men närjag fick reda på var dte var så vart jag helt chokad:o ahah jo man slänger sig ner för en bygnad lrr ntt med 50 meters hjöd, o sen landar man på en stor studs matta typ.. ahha jo verkligen ntt för mig.. eller inte!  
 Jo, det ser väll skojigt ut.. 

Ska inet klaga nu fan, sommaren har bara börjat, jätte kul att man ska få testa ntt sånt här också ju de e inte alltid;-) pussar


9:a är en väldigt tuff klass


Kommer sakna er älskade klass;-) <3

byebye :/

Fyfan vad hemskt det känns att lämna 9:an, jag grät som en liten bebis med meina:/. Htar denkännslan att man kommer sakna nån och att man lämnar de gammla tiden backom sig och börjar på ntt nytt nu. Ja inte så mycket mer att säga, allt har gått så fort, går inte att bekskriva. Alltså när man gick i 8:an då tyckte man att dt var fett långt tid kvar att man skulle sluta skolan mend te äre faktist inte, det går så jäklans snabbt ska jag säga er. 
Avslutningen vart iaf lyckad och är avklar, ska börja fixa mig och möta upp tjerna. Ikväll är det vår kväll, det blir niksta med brudarna och en massa gttfolk;-) <3

TaggAd?!

 hih taggade

Jag tänker inte sitta och deppa över mitt cp öra, fuckIT. Snart kommer elli och hon ska fixa mig, dte måste hon göra annars hinner jag aldrig. Ser fett med framemot tjejrna hur dme kommer se ut, självklart fina o söta men längtar tills att se mina små änglar:)
Har börjat smina mig som sagt, köpte nya prylar och om jags ka va ärlig känner jag mig som en make-Up artist, jag lovar fett fint!

mitt öra..

Hellå folket!
Jag är inte på de bästa humöret, har jätte ont i höger öra för jag vart ju opirerad där dem satt dit rör så det svider och gör j'klans ont. Kom iaf hem för 40 minuter sedan, har verk just nu fick 3 starka alvedoner och är faktist fortfarande trött för de sövde mig o det tog inte alls så långt tid innan jag hann vakna upp. Ungeför 1 timme o 15 minuter tog dte, men nu är jag hemma och har ont.
Vill också tilläga attd et är BAL idag, och jag är taggad, eller jag hoppas att ajg blird et senare just nu vill jag bara dö. Elli kommer komma ner och fixa mig jag har smmått börjat med  sminket nu för om CA 20 minuter så lär alvedonen sluta värka o jag börjar nog böla kanske?  Så ajg börjar nu annars kommer ajg aldrig hinna. Skrivet fett emd slarvigt just nu jag vet men det får bli så idagfan:)

-

Mikaela sjölund,
Såg lite vad du skrev på din blogg, om allt med hanna o de som hänt. Kan inet säga att ajg förstår ditekt, ahr inet vart med om det men försöker göra mitt bästa för att du inte ska må dåligt bland annat. Sen såg ajga tt du skrev att du ska börja på nytt, gör det, självklart. Men glöm bara inte bort mig, som Tugce selcuk:) <3

  Gott leende förlängde tiden för oss både


Coum´bie



Du får mig glad, ahha älskar dig TUGCE SELCUK!


promnight


Älskar bilden(a)


Prom-night imorgon, måste lägga mig nu och vänta tills min prins kysser mig så jag vaknar vid liv igen;) u got IT 

suck it. hellyeh

Imorgon har jag helt fullt upp, nästan såhär ser schemat ut:

06:40:vakna fixa sig
07:50:ta bussen till skolan
09:30:städa skåpen, b.l.n massa annat skit
11:00:centrum, hussnuj kolla balklänning köpa smink!
12:00: opiration, örat fixa rören pffh..
13:50: Selin kommer, börjar fixa mig inför kvällen
17:00: Klart e jag hoppas jag..
17:45: Seldas papa hämtar mig med bilen
17:55: röda mattan o fotogtafer överalt.. ahha dream on;-)


Jaaa ntt sånt kump kommer dte bli ial, vi får se..
Dagen var kort, 9:ornas show vart väll lyckad? Ganska skojig emn kort och mycket stress och alla var nervösa. Jo 80-tals klädsen vart väll lykad. eller..?Alla kommer med mjo hur kan mans äga greas klädse kjolar o sånt tugce selcuk kommer med 80-tals disco klädse,  haha gilla stort. Men det vart bra iaf, sen vart lärar sceanen också bra lärarna var väll de som skrattat mest o elevrna mja hängde på om man säger så? Annars var det stan, selda och mikis lika härliga somvanligt handlade bH och löshår bara sen vartd et solarium, bränns fortfarande jag lovara tt jag kokades där inne uschusch.

blickar tbx..


Ni som var där lär komma ihåg denne låt som kom upp på 3 killar som sjöng och var helt gryma.

lovelove me



Kom precis på att denna låt passar in i min situation som jag är i just nu,

Nyvaken är jag, väldigt trött men måste kliva upp ur sängen och börja fixa mig inför skoldagen. Har ingen aning om vad som väntar oss i skolan idag, betygen är satta så jag vet inte vad jag ska göra? Sen showen ingen aning när vi ska ha den osv. 12:00 ska jag ta spruta mot fästingarna, eeuwh hatar fästingar o spindlar o samma sorters små kryp man kan få ute i skogen o nästan vart som helst nu för tiden. whatever, efter de blir det att åka te sjukan, sen till stan, guud hur fan ska jag hinna med allt:o

P 2 the erfekta


Tillsammans vorre vi perfekta,

brun vill jag bli?

Fattar faktist inte grejen, min hund blir kåt när melina är hemma hos mig:o!?  Men i vanlig fall är han helt normal, konstigt..  Melina drog iaf för en timme sen efter vi fixat all klädse inför imorgon dagen så det känns jätte bra. Annars så sitter jag här med ett glas stort isvatten och snackar med gammla vänner från Turkiet, ahah det var ett tag sen som jag prata med namnet Dogukan så jag vart lite nervös men annars så är det jätte kul att höra hur vännerna har det osv..
Imorgon ska jag åka in till sthlm med bebisen sen blir det solning, guud vad jag längtar att få lite färg:o Känner mig helt kritvit och det är typ helt olagligt just nu när balen är så pass nära! Planen är att åka till branbärge för att bli mörkchokoladee och god,-)   Men fan nu ska jag lägga mig goddnatt:)

lättad ska jag säga

puuh*  Nu har melina och jag fixat klart både 80-tals sceanen och lärar sceanen, verkligen enjätte stor lättnad ska jag säga er. Men har inte så mycket mer att berätta ska nog fixa klart o packa lite inför imorgon dagen ses sen:)

stress plus 9:ornas show..

Just nu kan ingen vara mer stressigare än vad jag är! Imorgon är det 9:ornas show och det är 80-tals klädse som gäller, och jag har värsta paniken och har inte ett j'vla aning om vad jag ska ha på mig eller se ut!
Som tur var fick jag lite tips av vännerna men måste ha hjälp ändå, melina orkar inte komma till mig men måste försöka få henne hit.
Blogga lite senare när jag har fixat klart allt, puss

sola Vs shooping

Imorgon blir det en sväng in till huvudstaden för att köpa de sista smycken o annat skit inför balen på tisdagen. Efter shoopingen blir det solning med bästevän:)


music of Turkey


Lyssnade precis på Turkiets Eurovision 2010 låt, och själv tycker jag att den var helt OKEJ, dem kom ju på 2:a plsts så dem är rätt bra;-)


out



Nu drar jag ut med sötisaR;-)


Godmorgon sötaste

Ännu än väldigt varm och härligt väder ute.
Sitter här hos selda och väntar på att hon ska fixa klart frukosten på altanen, som alla vet är selda lite seg av sig så det lär ta sin tid. Har inga stora planer av dagen ska nog tare lungt och umgås med vännerna en stund, senare måste jag fixa skolböckerna som ska tbx till skolan. Sen måste jag ringa min vän som ska fixa min make Up på baldagen, måste prata lite med henne om hur vi ska göra.. Inte alls så många dagar kvar tills vi slutar skolan! knappt 4 dagar, visst är det roligt men kommer sakna många av vännerna.
Jag är iaf klar med bal klänningen och avslutnings klänningen, är mycke nervös för att sätta på mig dem:D 
Tisdagen ska jag upp till sjukan för en liten opiration i örat p.g.a att jag hör dåligt och måste sätta dit rören. Men dags för mig att avsluta här frullen väntar puss:)

u will like it


Som ni vet tänker jag börja med bloggen igen, tänker skriva mycket oftare och lägga ut bilder mera. Men just nu är det sängen som väntar mig. Så pussar godnatt:)

Tack:)


Vill fört tacka min sötaste ängel Mikaela Sjölund för att hon har gjort min blogg. Älskar den fett mycket och nu ska jag verkligen börja blogga oftare igen.