Shululluluuuu;)

Hahhaha skooja ba!

Kom precis hem har vart ute med pappa vi har fixat bilen, den vägrade starta! när vi va vid mix nästan sa den stopp:o så jag o pappa o en av hans kompisar fick putta på för att få igång den, O nu så e jag hemma e sjukt våt! de har ju ragnat...  o jag som precis hade duschat så fick hoppa in i duschen igen:p ajah whatever..

Men nu ska jag krypa ner till kojs, ska bli skönt att få lite sömn:)
   Godnatt!<3


har typ svininfluensan..

Hej alla jag har ttyp svininfluensan:( lr nejh jag skojja men är iaf förkyld låter som om nån har kört ner balle i halsen på mej..  nice,

  = Ja så ser jag ut nu då..


My day




Heej! som ni ser har jag lagt ut en bild, bilden är ganska gammal men men. På bilden så är jag i en båt med min mammas kompis och min älskade mormor. 


 Idag har jag vart i skolan som vanligt, chill, Sen så åkte jag hem me cp tolga o selda vi satt o snacka vid hamen lite lkänge sen jag prata me han så de va kul. Sen drog jag hem o käka fetaSTE grekisksalad! mums..  assgött!   Och nu sitter jag vid mammas laptop och bloggar;p 19:00 ska jag kanske gå upp o möta elli, tror att vi ska sola lr dra upp te kyrkan;) cya..

-

     Är kär



Sagan om ringen!

Ikväll går sagan om ringen! jag måååste bara se den för jag ääälskar den filmen spceellt 3:an som går ikväll! Men problemet är att jag inte har tv i rummet, och pappa ska se på match ikväll..

sunday

Tjuuh!
Idag har jag var i gymmet med elli selda och merta i ösmo, Det va verkligen jätte kul och skönt.
Sen drog vi ner till hamen o köka glass, o vi gjorde faktist inte så mykke mer:)

Godnatt

Godnatt!
Imorgon ska jag träffa elli en stund, och senare på kvällen ska jag o jasse dra in te stan tror inte att jag kmr ha tid att blogga då:( Men maybe;) <3 

ffuck livet





JAG SAKNAR DIG!
skulle göra allt för att få tbx dig igen,

miss the time in Mixen

Idag när jag och Mikkis gick in till mixen för att köpa glass så tänkte jag backot..
När vi hade mixen asså, när jag o melina o anton praoa där. När jag o melina stod där haha o hade de kul med kunderna o de, Och när ajg ock mikkis satt ut o käka glas shaha o när chricke o dem kom och joina oss. Fan vad jag saknar dem tiderna,

är redan skoltrött!

Herregud har knappt gått i skolan i en vecka och jag är redan skoltrött:O
Och det är 3 veckor tills höstlover, huur fan ska jag orka:(


if you think..

   
Herreguuud! Tror du att jag mår skit  för att du sa att du inte ville umgås med dej nån mer? haha! Att jag gråter om kvällarna, att jag ber dig för att du ska komma tbx o att jag ska bli din ffucking rövslickare igen? NO WAY! Visst vi har haft det kul tsm, vi har gjort ssjukt tokiga saker tsm. Du va väll en underbar vän. Säger inte att du inte är det nu men det ehelt över, du kan gå och spela undrbar o snäll o försöka få den personen att falla för dig, du lyckas säkert? ¨
Jag ahr sdagt till dej att du ska hålla dfej borta från mej! jag vill verken säöga hej lr hejdå! Joh du säger att jag e feg? sure maybe that? men vrf bryr du dig? Jag har inget att göra med dej, kan du fatta! så varföär ska jag gå och säge hej när dus itter med mina kompisar ? nej det tänker ajg inte göra, o du får gå och säga att jag e feg o skit men båden du o ajg evt väl att ajg inte är de;)  så om du tror att jag e hahha jaa mobbad nu för du stack? hahahh! men de verklige e att jag har bar fått mera vänner efter dej, dem som du har vart dumma mot och hatat, o när jag va me dej så htade dem visst mej med, men u så e ajg rik, o du fattig..

Tisdag 25,

Godkväll bäby! nu nåste jag bara skriva att min dator e pajad, hyaa det e självklart jag som har lyckas att ta sönder den.. men pappa ska köpa en ny dator på söndag, men jag har jue min mini leptop ;)
O juste jag kommer verkligen inte ha tid att blogga. Jo för att nu är det på riktigt jag går i 9:an måste koncentrera mej själv in till plugget, sorry..
Vi har börjat me små proven, vi får hoppas att det går bra! Men idag har jag åkt moppe! ahah och vet ni vad jag fick låna kinesernas moppe o jag åkte in i en taggbuske! fyfaaaan så hjäffla ont jag har haha men moppen klara sig;)
Idag har jag vart en stund me min vän kimmy vi va på satn o chilla snacka lite de va nice, Sen träffa jag elli and selda vi drog te parken satt och prtata vi me hade det nmice sen så drog vi te kyrkan och titta på den väääckra nynäshamn;) Men nu ska jag gö nått annat, O btw mamma åker imorgon, kommer sakna henne hon ska träffa sin doktor imorgon innan hon åker.. owh kommer sakan henne heheh ni vet i <3 uppmärksamhet;)  (FITT SVENNE!!!!)


first day and the teacher give us homework

Heej ! Dagen va perfööökt hade det kulsom vanligt. Och jag va gld:)= hihi men de ajg störde mejpå va att första dagen idag då gav våran engelska lärare oss 2 läxor och ett prov:O oowh snacka om jobbigt.. :/ 9an suger lite:)


it´s my day towmorron 2

Hej gulluungeh! Äntlingen har våra gäster dragit hem lr nånstans dem e inte hos oss iaf TACK GUD!

Jag har vart  gald idag, hela dagen juh:D hihii perfekt! Och imorgon ska jag också va glad bekööös schemat börjar imorgon, fyfänh vad kul:D Imorgon såhar vi svenska som första lektion, jah det blir kul vi har fått en ny sv lärare haha PGA att alla lärare vi får hatar typoss:O nej men den lägsta läraren som stod ut emd oss va en kille han va aväll oekj? men efter 3 månader stack han:/  SYND!

Idag har iag iaf var med selda, vi var vart uppe i centrum lite då, o sen drog vi te hamnen o mötte elli, sentåg jon tåget hem medans jag o selda drog te ösmo och luffa lite där, Gick runt lite träffa på några ´´coola´´ moppe killar, dem va väll schyssta;D  Mikkis o johanna kom med moppen idag då, snacka lite me dem sen skulle dem te lidl o vi te verona:O huhuu!
Senare mot kvällen träffa jag elli vi soladi solarium liteh, och sen drog vi te konsum köpte läskoch sen raka vägen mot kyrkan! Det av sjukt härligt väder så vi drog upp dit o chilla och snackalite, fan vad jag saknar dagarne ahhah!  På onsdag kommer mikkis hit till nynäshamn, de blir skojj.. hyaa ahr fan inte alls så mykke att skriva:O  Juste på frredag ska jag bli mörkbrun! asså ska färga håret mörkbrunt, de blir kul och spännande vi får hoppas att det passar då! Ska nog handla lite också, det jag vill köpa just nu de e 2 par jeans och så har jag sätt 1  par sjuk fina hög klackade sor från beonce lr hure stavas.. Men dem kostar 1500 kr men owh äre värd de? ska lägga ut en bild när ajg hittar dem!  Ajah löshår också och 2 par jumppa skor och en ny TV! pappa har låvat mej nu i ca 2 månader jag ska ha min plasma tv snart, nu börjar ju alla serier i filmer missar alla,, tex igår gick det ju RAMBO på tv som ajg äälskar o om jag skulle haft en egne  tv skulle ajg aldrig missat sden:) Men hursom helst, Imorgion e det skola som sagt o ajgs ka va glad:D HAPPYFEJJA! Men ska fan ta och ladda ner n¨ån film nu, vet att man inte får men vem bryr sig;)
CIIOOW BELLA;) ( filmen äger:) )


oisjqs

Nu har våra älskade gäster gått!


Damn boy!;o you drive me sooo crazy

                                                                                                                                 dÄmN YOU ARE SOO SÄXXY!


OJAH! precis som paow, det stämmer in på mej me!

Britney spears-My Prerogative.. 


People can take everything away from you
But they can never take away your truth
But the question is
Can you handle mine?

They say I'm crazy
I really don't care
That's my prerogative
They say I'm nasty
But I don't give a damn
Getting boys is how I live

Some ask me questions
Why am I so real?
But they don't understand me
I really don't know the deal about my sister
Trying hard to make it right
Not long ago
Before I won this fight

Everybody's talking all this stuff about me
Why don't they just let me live? (Everybody)
I don't need permission, make my own decisions (Oh!)
That's my prerogative
That's my prerogative
(It's my prerogative)

It's the way that I wanna live (It's my prerogative)
You can't tell me what to do

Don't get me wrong
I'm really not souped
Ego trips is not my thing
All these strange relationships really gets me down
I see nothing wrong in spreading myself around

Everybody's talking all this stuff about me
Why don't they just let me live? (Everybody)
I don't need permission, make my own decisions (Oh!)
That's my prerogative
That's my prerogative

Everybody's talking all this stuff about me
Why don't they just let me live? (Everybody)
I don't need permission, make my own decisions (Oh!)
That's my prerogative
That's my prerogative

It's the way that I wanna live (It's my prerogative)
You can't tell me what to do

Why can't I live my life
Without all of the things
That people say
Oh, oh

Everybody's talking all this stuff about me
Why don't they just let me live? (Everybody)
I don't need permission, make my own decisions (Oh!)
That's my prerogative (They say I'm crazy)

Everybody's talking all this stuff about me
Why don't they just let me live? (Everybody)
(They say I'm nasty)
I don't need permission, make my own decisions (Oh!)
That's my prerogative
(It's my prerogative)


Dont trust the smile´


smile?(a)


it´s Sunday and i´m häppy!

Godmorgon sötaste!

Det är söndagförmiddag ocg solen skiner, ojojj vad härligt det är.  Idag ska jag gå ut med selda vi har inga planer föridag vi har bestämmt oss att vi ska hitta på nått riktigt KUL. him.. hyaa om man tänker efter finns det inte alls så mykke att göra i nynäshamn, menmen det ska bli nårr skojj i nynäs för oss idag. Vi ska göra nått kul men vette fan vad:/  
Ajaa det ordnar sig..  Hyaa som sagt e jag glad, precis som jag skriv i mitt blogg inlägg igår kväll:)    på onsdag åker mamma till Turkiet pga vissa skäl.. pallar inte da upp det här, Men jag kommer iaf sakna henne enormy mykke o hoppas att hon får hare mykke bättre än va hon hade det i sverige!
Men nu är kllockanså mykke ayy jag måste rusa iväg till tåget, selda kmr meed det det blir nog först attgå upp te verona o käka ahhahha;) puss bebysssss

Towmorron i gonna be häppy!

Hejj!
Har inte så mykke att ´berätta, har var hemme och bakat med mamma idag´, och vihar hyrt film och ha´ft det väldigt mysigt! Har också vart barnvakt åt hundar!  hyaa det  va kul älskar hundar speciellt när dom e ungar och väldigt sötao busiga:D Men hyaa har också mött elli en stund vi va vid svandamparken o chilla, De av nice.. snacka liet också skönt att ha nån att prata me faktist. Jah skolan e på gång allt går väll fint vi börjar att följa schemat på måndag spännande..  Ne nej men jag har bestämmt mej för en sak, o de e att imorgon ska jag va glad! för mykke depp just nu förfan! orkar ej em de Towmööron i gonna be a HAPPYFEJJA! hihi  hyaa vem har sagt attd et är lätt att va en tånåring speicellt när man är 14 år,för mykke att tänka på,
släppdet.. Det bli bara svårare för dig, en av mina gammla kompisar brukade alltid säga    : AssåTugce vet du vad ditt problem är? sv:Nej..:/   : ditt lilla problem är att du tänker för mykke det e sant ajg tännker för mykke planerar helt ohjämt..



Huddinge sjukhus..


Allt kommer förendras, hela mitt liv, och det var redan börjat.. det är en vanlig sjukdom som består här isverige, men alla opirationer har en chans  att gå  fel sa han.. ´Men jag är säker på att du kommer att klara de. Bara du kämpar bara du vill o du inte släpper taget. Du åker in om cirka 2 månader det är ingenting! jag kommer inte kunna se dig på 6 månader minst! vet nu hur det betyder vet ni varje minut med henne är värd GULD! varje gång jag råkar svika henne blr hon bara svagare, som jag nästan gör varje dag..  det svider..  Men det som svider e mina vänner.. jag berätta det här för 6 av mina vänner, och jag litade på dem, jag hargjort mykke fel i liverd e vet både dem o jag. men.. Dóm sa att dem alltid va där, att dem vahos mej o allt som vänner säger den stunden men precis som alla låt texer. VART E NI NÄR MAN VERKLIGEN BEHÖVER ER!   men det är inte allt, två av mina kallad vänner tror att jag vill ha  uppmärksamhet! hur kan man tro de? vad ooh hurfann kan man trå nått sånt! Ni e verkligen så falsaka, visst de kanske jag också e men jag har eller kommer aldrig sjunka så jävla lågt som ni har gjort!  Jag ber er  säg inte hej eller nått sitta inte ens på mej när ni lr jag går förbi för de minsta saken som ni gör när jag  är i närheten tyckedr jag JÄVLIGT SYND OM ER!

Mikaela sjölund lr sjöberg(A)

Gaayh RING MEJ NÄRU SER DETTA;) PUUUSSSS  mikkis !! ösmo mikkis

Torsdag 20,

 Tjäänahh!  har inte så mykke att berätta de va skola som vanligt de va en lung dag, gjorde inte så mykke vi jobba me iup ba, ingen aning vare betyder men men.. Sen va jag med selda vi va ute här nere i hamnen o där träffa jag på albin, o va me han en stund.
o jag komprecis hem har vrt ute med Td, Chricke, Anton, Och Anton me strumperna o Tommy<3  vi va i lekplatsen som vanligt dem skate o cykla medans jag  satt o gav poeng:)  Imorgon kommer mikkis huuhu o vi ska åka båt! medans aldam o tommy o alla andra paddlar hahah fan va kul de ska bli emdans jag o  ikkis hjälpert adam upp tilll båten.:Dhjärta dem! Men har inte så mykke att skriva nu, ni får hare bra skriver säkert lite senarte:) <3 PUSS


Sweet dreams..

  God natt alla !<3

inte lika mykke.

Tjeenah<3  har precis kommit ut ur duschen fyfan va skönt de va att tvätta ut sig.  Jag coh selda vi sprang från nynäsgårt äända till estö,hihi stanna ett par gånger ja, men de va så skönt men ganska svettig vart man så jag hoppade från bryggan i nicksta med kläder FAN VA SKÖNT! sen drog ajg hem o bytte om men han inte duscha för chrike ville att jag skulle komma med vatten så fick dra te dem, dom va somvanligt i lekparken. Hahaha dom grabbarna e riktigt kloka asså:D Men nu har jue skolan börjat kommer någ inte ha så mkke tid att umgås med dem så ykke:/ de blir kanske en gång i månaden lr nått:( synd.. men skolan e jue framför allt viktigare måsta ta tag i betygen nu förfan!:D men kmr sääkert se dem o alltid kan man väll va lite me dom:) puss hej:)

2 good 4 school

Skolan va ganska nice idag, vi gjorde inte alls så mykke ba satt o chilla, men de va väll endel paper vi skulle ta med hem o visa föe föreldrarna. Idag valde vi skåp fick en nere för att jag redan har haft uppe engång:s wtvr..
Vi käkade lunch i skolan också men jo en sak va faktist ganska jobbig! De va att jag fick säga hej till alla som gick förbi mej:S fast jag inte kände dem lr jah dem jag kände kom fram o kramades o sa ooh hur har din sommar varrit? jo bättre än er äre säkert;) Skolan slutade 12:00 jag monia och selda gick till tåget föra tt vi skulle dra te haninge,
Hitta inet så mykke där, en vit tröja fick det bli o jag hjälpte selda lite att hitta saker till skol fotot:O hehe den tunikan hon köpte va verkligen fin, men várför gå o stor handla för att man ska fota sig i skolan?:S hihi lilla gumman assåh..
Sen kom mamma o hämta mej fick åka bil hem från haninge brudarna hade redan dragit hem.
När ajg kom hen så såg jag att mamma hade fixat rummet, städat och färgat hihi det vart ganska snyggt med texten
:HEJ GAY! ahhaha(A) Jag har också var me dmina uuundebara vänner selda o elli, vi lr dem har hadlat lite som vanligt, vi va uppe i kyrkan o chilla där haha fota lite också:) emn nu skajag ut o springa med selda;) puss<3



Onsdag 19,

Godmorgon alla skol barn:P Idag börjar skolorna här i nyäshamn ganska tråkigt men ändå skönt tycker jag. Hart vart uppe sen 7 imorse är vekligen inte van, så jag ser ut som ett lik!:O  ja wtvr vi börjar 9 idag jätte tidigt:O men nu har jag fan inte så mykke mer att sdkriva, Ska ta min handväska och springa ner till tåget föra tt möta monia:)

p.s I love you


Hell no!


Tisdag 18,

Tjeenah! har vart i stan med elli&selda idag, har handlat några tjock tröjor det e ju fan iinte sommar längre, sommaren  är över nu äre HÖST! hahah...
Det va skönt att umgås med dem nu att berätta allt skit som har hänt här i nynäshamn och höra vad dem har gjort för skojs nere i Turkiet o var jätte sugen på åka ner! Men under höst lovet så ska ju jag o mikkis dr ner till turkiet en vecka. längtar:)
Imorgon börjar jag skolan, 9:an asså.. det känns pirrigt men jätte skönt. Har faktist saknat skolan, o min vänner som jag inte har träffat under sommaren:/  De jag också fick reda på är att vi inte har peter som matte lörare längre.:/ och  inte birgitta heller..:D fan:/ (nooot)  Imorgon börjar vi 09:00 fan va tidigt igentligen...  o vi slutar 12:00 sköönt! Tror att ajg o min biiibis selda ska dra ner te haninge o kolla lite på kläder, fan va najsss. Men nu har jag fan inet så mykke  att skriva om:( sorry men ska se på film ikäka pringels(A) hihi puss alla!


du är död:)

muull.blogg.se  är imorgon död, anropar selcuk till alla hennes besökare. Tack:)<3


skolan börjar:)



wooowh skolan börjar och jag kommer träffa miina ´´vänner´´   :D<3333

Måndag 17,

Heeej gay;)    dagen va luuungen ändå ganska nice.. trffade mikkis och senare på k´vällen så träffade  jag monia och chrike o hans tuffa gäng:P  vi va i lekparken nere i hamnen de va kul ahahah:)<3 ajh ha en bra måndag min vänner:)<3

Godnight, sleep tight.



God natt alla! dröm sött !

du väljer..?

Har inte alls så mykke att skriva bara att jag och min vän.. bråkar o de vet ni alla redan om.. jag ber hénne inte att vi sk abli vänner igen, det gör ajg inte visst det skulle vart sjukt bra men om inte så äre OKEJ!  det jag bara vill säga e ett ajg måste verkligen få snacka med henne fast hon e klar med mej jag bill inte bråka vi behöver bara inte va vänner o umgås.. mEn jag måste snacka med henne o om inte jag får göra det imorgon när jag e tbx.. då gåt jag tills hennes dörr o väntar tills hon har lust o snacka med mej! o det kommer ajg göra


Söndag 16,

Heeluww! har precis duschhat sköönt som fan! har vart med mikkis idag och vi har vart me pöjjksen ckrike o tommy det va kul, oooh det hände nått i lek parken idag emn vette fan hur jag ska förklara får göra videoblogg o berätta hahah:)
Idag har vi gömt oss för nån person i´gen.. hahah mobbat o vi har skrattat  iihjäääl oss:DS emn e jätte trött orkar ba ej skriva:( förlåt! pussa<3



lördag 16,

Heej!<3  gårdagen va väll kul jag och mikkis drog in till stan till the voice, vi ståg väll längst back det gick likosm inte att komma fram omöjligt!:O hahah...   sen så träffade vi jasse och camillahahah sjukt full va camilla:P de va kul o gårumt med henne:P sen så försökte vi tränga oss fram närmare scenen med det gickl inte så vi fick nöja oss med att stå där vi ståg. men vi har ju den värsta turen å precis när vi kom så hade det slutat:O omg! det va fan synd:/
PÅ väg hem försökte jag och mikkis hitta Jooonaas! hahaha men nej vi hittade ionte bögen:(  hah jag ock mikkis va sjukt hungriga när vi drog te donken o köade 5 min.. så stängde dem och när vi drog te burger king o köade 20 min så stängde dom också kassan:S så vi leta efterr burger nr 2 o den hitta videt va också ganska surt fick köa 20 min där med med fick min king XXL meak sen:D hahahah mums<3:)   sen efter en lång kväll ahha väänta juste kolla nu.. jag ock mikkis vi springer o springer för att hinna med  att träffa jooonaas en kille som m9ikkis känner som vi skulle träffa haha ja och när vi sprang o vi va döööts trötta så sa hon : Han hette JERAMIA! jag ba va? hahah hon ba jaa han snygga som tävla weakboard:P ahah de va kul iaf.. de roliga va också att när jag gick och prata med mamma i tel så hade jasse o camilla druckit, o dom e så dumm att dom drack med en sprit fölaska också, så det kom fram 2 cevile poliser o fråga om vad dom hållde på med.  o han kollade igenom väskorna o när det ko  till mikkis,
polisen: har du också drukit, sa han , han lät arg..
mikkis:Nej!  jag kör fotboll?
polisen:jaha vilket lag?
mikkis:ösmo, om du vet vare ligger..
plosen:ja jag har vart o fästat där när jag va i era åldrar..
jag: jaáha så du har säkert blivet tagen av polisen många gånger. right..?
polisen: nej jag va en lung pojke..

GAYYYY..

vi va hemme vad 02:30 fan ava skööönt! vi satte på lejonkungen emd såg inte hela.. ahahha och vet ni vad det va fösrta gången ajg va hos mikkis:O faan va najjjs rum hon hade o jätte snäll pappa:D ahahha

MEN FICK SOVA I EN FÖTÖLJ.-..:s EMN SKÖNT? NEJ!!!1  puss<3333


melina!

heej om du ser det här då mste du riga mej, hej..

The voice med mikkis;)

call me if you want to:)  0735512280<3333

hos mikkis:)

Heej! nu sitter jag hemma hos mikkis hon har precis haft fotbolls match och dem vann med 8-1 hahahhah SUUUCKER´S:D  men hon kom precis ut ur duschen och vi ska börja fixxxa oss lite:)<3 puss<3


ciowwwwwwwwwww

heeeej bebyyys nu ska jag gå och möta elli and selda ni får har bra! pusss<3333333333333

ja ja..




1. Är du singel? ojahh
2. Är du lycklig? ja , men jag kan absolut bli lyckligare!
3. Är du uttråkad? typ:/
4. Är du ledsen? om jag är..
5. Är du italienare? nono.. TURK
6. Är du gravid? nej
7. Är du full? nejnej
8. Är du en cooling? loser..
9. Är du från Irland? ne
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? ja :)

skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?  hhaha! kanske gå förbi engång till?
2. Har du nånsin blivit sårad? ja , många gånger "/
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? ja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? jag tror det? 
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? nejj
6. Har du haft en hemlig beundrare? haha oja:D
7. Är du kär? ja..
8. Vill du gifta dig i framtiden? emn.. kankse?(A)

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? kärlek
2. Hår eller ögon? svårt , ögon !
3. Katt eller hund? hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? vet inte, flera kompisar tror jag!
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? COCA-COLA!
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? vils utekväll !!:D
8. Pengar eller lycka? ehmm ... lycka tror jag..
9. Dag eller natt? beror på .
10. MSN eller mobil? Mobil !!

10 "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? nej
2. Brutit ett ben? nej
3. Gjort nåt du ångrar? Ja:(
4. Hoppat Bungee Jump?  Nej , never in my life !
5. Ljugit för någon du tycker om? tyvärr..
6. Ätit en hel tårta? ofta inte?:O
7. Gjort bort dig offentligt? Ja!
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? en gång..
9. Gråtit när ett husdjur dog? ne:P
10. Velat försvinna? ja

skit
Vad såg du på tv sist? playboy tv:D
Vems blogg läste du sist? desiree nilssons , hahahaha!
Vad åt du sist? flingor! mummmss
Vem pratade du med sist? cp syrran
Vem ringde du sist? moniamolin
Vem messade du sist? daniel..
Vad läste du sist "bok"?  twilight
Vem pussade du sist? prins:) (min hund):P
Vem kramde du sist? ahha pappa:P
Vem bjöd du sist på något? alex på kebeb:D
Vad köpte du sist? mikkan 50öre utan för lidl! ssjukt bilig e hon!

Lördag 15,

Godmorgon! igårkväll fick jag få reda på att selda och elli har kommit hem från Turkiet, ooh så mykke jag har saknat dem asså! Iaf..
iDag ska jag träffa dem en stund vara med dom och gå tillbacks till våra gammla tider:D hihi nejj men jag har verkligen saknat dem, och jag har så hjäffla mykke att berätta också:O omhgh! sen ska jag försöka träffa melina idag, för det är ganska viktigt måste träffa henne face 2 face! Och många har frågat mej nu ska du verkligen  bli sams medhenne igen?   men snälla..?  det är nått mellan henne och mej visst vi kanske inte blir vänner men om ni alla som tror att jag kommer hata melina eller gå runt och snaka skit om henne som jag aldrig har gjort så tror ni sjukt jävligt FEL!
Idag ska jag också gå och kolla när mikkis har f-boll match tror jag, lyck till<3 annars  blire nynäs cp akuten igenoch ta några prov som vanligt.. känner emj som en fucking prov docka! wtvr..   Sen ikväll blire THEVOICE riiight?;) oowheh:D<3

livet leker med oss, och alla



Livet leeeeker!.. :(

Nej- jag är inte kär!




godnatt..

Ska dra ner till sängs nu, orkar inte med allt tjafss och skit! vet bara en sak att ingenting kommer bli som förr..

Godnatt<333

jag älskar dig!


love?.. hahaha

Allt va perfekt vi hade precis träffats, du va så söt så galet snälla ooh. Du va mer än  en ängel du va helt underbar mot mej o alla andra..  När du kollade mej i ögonen lr bara opå mej så började det bubbla i hela mej jag vart så nervös och glad allt va perfekt.. När vi hade vart ute och alla smsen du skicka till Mikkis o sa saker om mej ooh så glad jag vart! allt va perfekt du hade väckt nått inne i mej. Men.. Tills vi börja umgås med H.. du vart helt konstig du kollade inte ens på mej, jag fattar inte, vad har jag gjort allt blev fuckupp efgter sjukhuset, fattar inte.. du har nu mördat min kärlek mot dej du har svikit mej du e inte han jag lärde känna. Du är en idiot!:(


TACK!<3

Vill verkligen Tacka Felicia Nilsson som har fixat min blogg! hon är sssjukt duktig på disgn:) <3

help '?(a)

Nån som kan hjälpa mej med design?(:


loVe you siS´tHe..


ME LIKE

  I<3LIKE

aawh så sööt!... gay?:O <33


Yes, i´m Tugce selcuk;) Skolan öppnas snart då:D






Yowhyow;)    då äre väll ba 6 dagar tills skolan öppnas då, Är ni så glad som mej?:D wiiie<3
ahha jag ser verklige framemot 9:An;D det kmr bli suuperduper najs;)

imorgon..:)

Imorgon ska jag och mikkis dra till hamnvik och kolla på Chrike när han kööör wakeboard:D<3  

<3!

   
DU E UNDERBAR!

.. kmr ni ihåg..

   vi va 3, nu e vi 2..


3... 2..

Vi va 3 stycken Bästavännen..  Vi gjorde allt tillsammans, skrattade,grät,åt,snacka, hade det kul vi gjordé allt tsm, vi va som ett äpple vi va hel vi va EN. Men nu så har vi delat på oss.. jag fann en av mina vänner hon kom tbx, hon vart min värld igen, hon lyssna på mej hon gjorde mej glad.. hon va allt för mej precis allt..
Men sanningen kom fran efter några månaders lycka hon lämna mej, helt för att hennes kompisar ville ha tbx henne, visst vart jag glad att dom inte bråka längre! men.. hon lämna mej helt, tomt kärleks full glad. Blev helt smärtsamt och tyst,..   nu är jag med min andra halva..  vi e bra kompisar som förr hon har aldrig svikit mej,  men vi e inte alls samma personer som förr.. vi e helt olika personer alla vi 3.. det känns så konstigt fan! vi alla tre  skulle ju hålla i hop?..

bara om du visste!

Asså gumman vad har hänt med dig? Vad äre med dig?  Jag känner knappt igen dig? Vart e hon jag  ´´kallade´´ bästavän till? Snälls svara! Har jag gjort nått? Och om jag har de  snälla säg, säg vad jag har gjort. Vi kallade ju varandra bästa vänner? Men nu då? Vad är jag för dig? E jag din bästa vän?  Eller bara en tjej du uttnytjar? Asså jag fattar inte HUR du kan lämna mig så hära? Du säger själv att vi har kännt varandra i ... år? Men vad spelard et för roll hur länge man än känner varandra? Det spelar inte nått dugg roll! Jag kan inte ens lita på DIG jag litar mer på ... än vad jag knappt har känt i ett år!  Jag fattar liksom inte... jag kan liksom ite förstå, under hela FUCKING sommaren va jag me dig! När du va ovän med dom andra tjejerna.. men nu då du bara lämnar mig jag e inget för dig! Du kan säga huuuur mkt du vill att du älskar mig men det är ett STORT FUCKING LJÖG PRECIS SOM ALLA ANDRA DINA LÖGNER... förlåt men jag orkar verkligen inte med  dig, allt blir så fel, visst jag har alltid haft kul med dig men jag pallar verkligen  inte met, jag e rädd för att jag kmr skada mig själv snart, vet du vill det, men förlåt gummanL jag har mycket att leva för, e för ung att dö, ojojojj1 bara om du viste!

Jag tänker stå på mina egna fötter nu! Och tro mig jag kommet att LYCKAS!


tutte,




Selcuk the one&only  hahha?:D

Onsdag 12,

Godmorgon alla;d  nu har jag fixat tandsmycken också! wiie det vart som sagt en liteN smiles söt^^
Idag ska jag kanske åka in till stan oc fixa löshår.. cp mikkis kmr inte idag:/ får nog åka med bebiiis diana ist,  Juste jag glömmde att berätta nått väldigt pinsamt! haha ..  Igår efter jag och mammahade vart uppe i sjukhuset för att hon hade tagit några prov.. så skulle vi till konsum för att handla lite, o alla som bor i nynäshmn lr dem som har vart i nynäs på konsum asså evt jue att vi hat två ingångar till affären ena går till systembolaget och andra till konsum.. ahhah de roliga va medans jag va ute med hunden så gick hon in.. hahah men hon gick in till systembolaget ist för konsum så hon ståg där i bolaget, hahah hon hadevisst kollat sig om kring o sen kom hjon ut med en man o hon sa att 'deras mat varor hade tagit slut?:O ahhaha nej emn de roliga med gucking själva grejjen ava att hon gick in fel:P ahah inte så kul men åndå..:D<3333

SISTA MINUTEN SELCUK NYHET!!!

Jag är kääär:O walla jag lovar hahhahahahha wiiiiiiieee

Jalla godnatt nu<3

Godnatt bebiii´s

Godnatt ääälskis:)<3

i miss you guy´s<3

Fyafaaan vad jag saknar er, GRYMT mykke                                                                                      

never!




i Just want´s you to know.. i never gonna let you go,

jaa...:S

  Nya skärry movie spelas in!:)<3  

Imorrn då HJÄFFLARDE

  Wooowhh!  imorgon 07:30  ska selcuk gå till tandläkaren, o fixxxa sina tänder bleka dem o  TANDSMYKE! <3333

Nuuh!

 NU BESÖÖÖKER MONIAMOLIN MIN BLOGG:d ... kul grejj:D

mikkis blogg är viktigare än mej:O!

Hejj alla! just nu har jag DAMP jag snackade med mikkis för en stund sen i tel,, och precis när jag började snacka om typ nån kille jag gilla lr planer inför imorn så sa hon att hon la i från telefonen för att hon sklulle fixa en grej:o jagha ojkej.. då fick jag berätta om.. och enter nån sek sa hon att ho va tvungen att lägga sig ifrån mobilen för att hon skulle blogga:O Presic när jag berätta nått om något.. speciell...:P  DISS!  Ooch när jag sa snälla o blablabla så ba KLICK!!!!!

..

va kvar på samma plats , jag har kämpat och slitigt. Jag vet att det blir bättre men det känns inte hittills. Jag fastnar i tankar och försöker ta mig loss , när jag tänker på dagen något hände mellan oss..
Men nu vet jag vart du står , och jag behöver dig inte, vi bröt av våra band och dom gick av på mitten.
Jag har kastat våra bilder jag har saknat och glömt . Det var du och jag mot världen , som kämpats till dötts.
Du högg mig i ryggen , vad var det som hände? jag mena du och jag vi skulle jämt vara bästavänner . Du har förändrats så mycket , jag vet knappt vem du är , vart tog den personen vägen som alltid fanns där ?
jag tror du vet vem du är behöver inte säga namnet , du förlorade mig tilligt när du släppte min hand.
och jag vet mycket väl att jag en dag kommer le , men när jag skriver det här rinner tårarna ner..
När livet sviker är det bra att vara två .. Men ena halvan av mig slutade förstå ! att när en vän försvinner finns det inte mycket kvar , och jag glömmer dig mer för varje dag :(
Men jag blev lämnad här , som tack för hjälpen . Vi gick skillda vägar , greppade tag i andras händer. Jag försökte göra allt men det var du som gjorde fel. Löften om att bry sig som inte längre finns mer.
Var ärlig mot dig själv , var det såhär det skulle bli ?
isåfall trodde jag fel om hela dig och ditt liv. Du var en ÄNGEL för mig så varför hände det här ?
Ett misstag som förändra allt , hela min värld!
Såklart jag vill vara vänner men du ser att det inte går! för varje gång jag ser dig river du upp gamla sår!
Du har inte sagt förlåt så jag kan inte ta emot det.
Och all skit som jag fick ta , du är verkligen inte värd det, Vill du ha mig vid din sida får du börja med en sak , ge tillbaka mitt liv för det var de som du stal.
Alla minnen stannar kvar , och alla stunder som vi skratta . Det skulle va vi två till döden ville aldrig ha någon annan!
JAG ÄLSKAR DIG , <3333

Tisdag 11,

Heej! sitter i biblan med mikkis vi har precis käkat cesarsallad:D Muuums!

aawh fett fina<3

  I<3


Guuud jag dör, min kusin har köpt dom hära skorna o dom e jääävligt snygga!
Det är precis sånna jag vill haaa. hihii imorgon ska jag köpa likadana:D Pusss

Hur vet du att du är ett pucko?

Är du ett pucko?.. 
  • Du blir påkörd av en parkerad bil
  • Det tar dig 2 timmar att kolla på en 60 minuters film
  • Du vill ha en ny munk eftersom de va hål i den förra
  • När du gick på discot där man skulle va 18 så tog du me dig 17 av dina kompisar
  • Du ställer dig på en stol för att höja ditt IQ
  • Du ringer nummerupplysningen för att få numret till 112
  • Du snubblar över sladden till en sladdlös telefon
  • Du säljer bilen för att få pengar till bensin
  • Du kastar en sten mot golvet och missar
  • Du försöker dränka en fisk
  • Du köper en soldriven ficklampa
  • Du blir inlåst i en livsmedelsaffär, och svälter ihjäl
  • Du skolkar på håltimmarna
  • Du glömmer bort att andas

Tisdag 4,

Hejj äär ssjukt glad för att vi äntligen åker till semester om bara några dagar.
Jag och min familj och kussar drar te Turkiet om några dagar vet inte datumet exsakt men vet att det är innom 5 dagar:p

Idag har jag vart nmed jasse vi va i stan och lodade lite, sen kom marcus upp jasses boyyfrend, jag träffade hanan o va med henne i centrum för en stu´nd sen men ska spela lite GH nu puss på er o godnatt!
O grattis melina,


stan med jasse:D

Heeej är i stan med jasse just nu vi han shoppat lite och gått runt, just nu väntar vi på cp marcus hennes pms pojkvän sk akomma te stholm. Btw sitter på T centrallen och lökar dta:)  men ska dra nu puissss<3333

myss kväll me jasse;)

cAhaCaha sitter hos jasse nu o vi ska se på fiiilm o tjöööcka oss lite;p vi har kööpt fäätth me mkee gott som vi ska käääka nu puss so heeej<33333333333333333333333333333333333333


kom hem nuuu:(

 b


Kom hem nuuu! snälla jag saknar dig ssjukt mycke saknar din värme o heela din godhet:( Det är bara du som förstår mej och vet när jag mår sämst och lyssnar på mina idijotiska problem, det är dejj jag vill vända mej till men du e jue inte här nu! Owhh kom heeem jag beeer dej:(

nej.




Jag vill inte skratta igen, för den personen som va en del att mitt leende är nu död..

1 Augusti, Lördag..

Chachaa!
igår så sa vi upp vår vänskap helt, jo det känndes förjävligt fattade liksom inte vad jag hade gjort.. Trodde att jag va lite speciell för dig att du kunde berätta allt för mej o vi gjorte nästan allt tsm men men...
När jag fråga varför du ville lämna mej så sa du att jag hade blivit konstig och helt annerlunda.. jag fatta inte alls, det kan jue berår på saker som har hänt i blan min familj nu det med min ammma o syrran o allt.. Allt vart liksom för jävligt mycke, men om du inte kan fatta det o nej ajg evt inte fan! det känns så feel!
Varför äre alltid jag som blir lämnad, jag som trodde att jag ooh att jag liksom va en sån person som alla ville vara med. För att alla har sagt det till mej att jag är en sån person som alalla gillar io de, men vissa saker fattar amn fan inte, speciellt när en vän, riktig vän som jag hade trott bara kan lämna så där,

.,



önskar att du skulle va med mmej, och förstå hur jag ha det:(

4 nov..

hej hej,  har inte så mket atts kriva va med mikkis idag och vi drog till haninge en stund sen så drog jag hem o mikkis skulle käka.

njaa de jag egentligen skulle skriva va att allt e klart, vi flyttar den 4 November:)