:)

söndag!


bumbY ride;-) bäästa


utekvällar gör mig yr,

Jo om vi kommer till gårkvällen var det helt tråkigt, tänker inte prata om den det kunde kanske int bli värre, men det gör inget jag hade det helt okej med mikkis. Det gör heller inte alls så mycket attd et var tråkigt, jag tänker spara min `kraft` om vi kallard et så tills helgen här på. Då blir det bio och lite shooping som man kan behöva ibland.  Jag ska alldeles strax börja göra mig i ordning för vi får besök, senare ska jag möta upp bebisen  Selda och vi ska nog åka upp till ica och handla mat mat tills imorgon. Inte för attd et händer ntts tort men vi ska typ ut på prommenad med klassen, yippie!..  ;-)


tutte och mikkis;-) just open It, my heart jump.





Jag fick denna underbara kortet av mikkis på alla hjärtansdag, och jag älska den verkligen.
Kommer spara den så länge som möjligt! ♥

:) onöödigt men sjukt bra

Som ni kanske vet så har jag och min bebis selda hamnat i samma klass, ahha ovanligt:d  Det känns sjukt bra att ha henne i samma klass som mig, för vi hard et så kul på lektionerna så det går snabbt när vi har massa lektioner och korta raster så går det snabbt, o det e sjukt bra;-) <3 
Men jag har kommit bort från älsklingarna melina och agge, och det tycker jag verkligen INTE om vill inte tappa kontakten med dem så jag måste försöka höra av mig mera och sncaka med dem. they are my evrything:) eller hur de stavas:) BTW mikkis du me;-)


tack för bloggen du,

ja, mikkis fixa bloggen sjukt fint och tack så mycke!    minnen, haha:)


som en balder, upp o ner

Yr, verkligen helt osäker vet inte hur jag ska komma upp igen.  Ena gången är man som högst uppe men sen så blir det en sväng och då ser man den långa backen ner åt. Inget man kan göra så myke åt faktist, det är bara ta det som de kommer och hoppas på bättre.
Igår kväll var jag ute med aMikkis, och en annan person, det började inte bra så vad fick mig att tro attd e skulle sluta bra? men jo jag trode att det skulle bli bättre, haha. dumt. Kvällen innehållde mke med främmlingar som kom fram o snackade en massa om att jag hade bjudite n viss person till filmväll, och att jag var blyg att erkänna de, yeah right. senare blev det att åka raggarbilen man har sätt uppe i stan ett par gånger ner mot centrum. Där yräfafde man på ett par gammla klasskamrater och självklart två andra idioter:o Senare vart dett att öppna två svenska öl som smaka blöh fast mikkis bara klunka o klunka, min fann sopkorgen. Tåget drog vi ner till senare och snacka i tell.. pffh de va tråkigt. Men ikväll hoppas jag att det blir mycke bättre, nu ska jag och mamma ut och handla. Puss:)

känner int igen mig själv, e jag mogen nu? fan..

     gammla bilder..
Med tiden förändras man, känner att jag har ändrat mig helt:-o


back to sverige,

Hemma från Turkiet då, uusch det känns som om man har glömmt ntt viktigt nere i Turkiet, men det e ju bara släktingarna och vännerna man har umgåts med så mke de 6 veckorna. Både jag och mamma fick värsta ångesten och bå´da vart på dåligt humör så fort vi satt på flygg-bussarna mot Stockholm city. Men nej vi ska inte sitta o deppa, knappt 4 månader kvar åker vi ner dit igen och firar julen har vi planerat.
 Vi var iaf hemma runt 20:00 oo då började telefonerna ringa av vännerna här i Sverige, jodå då tyckte jag attd et va skoj att vi äntligen var hemma och att jag insåg hur mke jag hade saknat dom. Imorgon ska selda och jag åka upp till stan, egentligens kulle mamma o jag åka upp men hon ändra sig så det blir att jag o selda åker upp vid 10:00 tiden och fixar några saker innan skolan öppnas på onsdag..  Senare på kvällen har vi planerat lite grann tt jag melina och mikkis ska ut eller in o hitta på ntt tsm. Det kommer nog inte bli så mke bara att vi sitter nånstans och snackar om sommarens skvaller och massa annat, tjej grejjer ni vet:) 
Men jag har väll inte så mke mer att skriva, bilder kommer imorgon kväll, ha en nice söndag;-)